15.3.12

Arriba la 2a edicicó de Reus Pedala

Del 17 al 31 de març, Reus es mobilitza per la bicicleta de la mà de Bicicamp. Les principals activitats programades són (vegeu programa complet):

Ruta modernista en bicicleta (cal inscripció prèvia, gratuïta)
Inaugurem el Reus pedala amb una proposta cultural; una ruta per edificis modernistes emblemàtics de la ciutat, que ens ajudaràn a descobrir el Reus de finals del segle XIX i principis del XX.Un passeig en bicicleta, que ens portarà a visitar cases emblemàtiques i masos modernistes, fumeres industrials i acabarem la visita al Gaudí Centre. Tot en bici i amb la participació del programa Quedem d’Òmnium Cultural Baix Camp.

Pedala i Parla
A la manera del que s’anomenen cafès filosòfics Pedala i Parla és un espai de cafè col·loqui per a compartir amb la resta d’entitats les principals qüestions, tècniques però també conceptuals que afecten a l’ús de la bicicleta a la ciutat. El nostre objectiu com a entitat és promoure un ús quotidià i segur de la bicicleta a la ciutat. Pedala i Parla, ens acostarà a la visió personal de diferents actors socials de la ciutat, i ens ajudarà a comprendre on són les dificultat, però també les potencialitats de la bicicleta per poder acomplir amb el nostre objectiu.

Bicifesta
Espai Lúdic de trobada per a tots els amants i curiosos del món de la bicicleta. Tota una tarda destinada a descobrir i jugar amb la bicicleta amb espai d'spinning, jocs per a nenes, demostracions de bicicletes, i moltes altres activitats

Concurs de fotografia
Aquest any amb el tema bicicleta i ciutat, configurarem l'exposició amb les fotografies que ens feu arribar.

I l'acte central del Reus pedala:

GRAN PEDALADA POPULAR que tindrà lloc el 18 de març, i en la qual us podeu inscriure en la web de tretzesports.