16.6.10

Al gimnàs amb moto

Ahir em vaig fixar que un poliesportiu municipal tenia 16 motos aparcades a fora i només 2 bicicletes. Em va semblar una contradicció. Uns minuts abans havia passat per davant d'un gimnàs privat freqüentat per culturistes (per què els hi diuen així?) i a davant hi havia aparcades diverses motos de gran cilindrada.

Suposo que aquest esportistes viuen lluny d'aquestes instal·lacions, no? Deixeu-me ser políticament incorrecte i fer generalitzacions injustes amb els motoristes culturistes, em disculpo per avançat: les coses petites s'han de compensar amb grans aparences, un moto gran per compensar un cervell petit? I uns músculs grans i vistosos per compensar algun altre múscul més petit?

4 comentaris:

Mane ha dit...

Sempre m'ha fet gràcia, per absurda, la imatge d'algú que va al gimnàs en moto per fer bici estàtica... i per això fa no gaire vaig comprar una fantàstica samarreta pro-bici que deia "Allibereu els hamsters!!"

(http://www.flickr.com/photos/pedalpoweredstuff/4587130714/)

Pep ha dit...

ei, les motos de gran cilindrada són les de la foto? xD

salut!

Bici-Vici ha dit...

Molt bo això dels hàmsters!

És curiós, les motos de gran cilindrada estaven al gimnàs de culturistes i en canvi al poliesportiu municipal predominaven les motos com les de la foto. La foto és d'un altre lloc, però m'ha sembla apropiada perquè les motos usurpaven l'espai de les bicis.

Ernest ha dit...

En Bill Nye, un famós divulgador científic americà va dir: "El ciclisme és un important element del futur. Alguna cosa no va bé en una societat que va en cotxe al gimnàs ".