11.2.11

Surto a fer esport? Els metges recomanen no fer-ho per la contaminació

Avui volia sortir una estona a córrer, però no sé si és molt saludable fer-ho pels alts índex de contaminació, de fet els metges recomanen no fer-ho i a la gent amb problemes respiratoris els recomanen no sortir de casa (20 minutos 11/2/2011). De fet el titular diu no anar a fer footing o anar en bici.

En el reportatge de Quèquicom que us enllaçava ahir suggerien consultar les previsions de contaminació d'aquest web i us adjunto les previsions de diòxid de nitrogen per aquesta tarda a les 18h a Catalunya i a l'àrea metropolitana. Si proveu de veure la contaminació real al web de la Generalitat avui sembla que tenia problemes tècnics.

Ja n'he parlat bastant aquests dies de contaminació, però m'ha semblat interessant fer-vos arribar les recomanacions dels metges. També us dono uns quants enllaços més a notícies d'aquests dies, tots acaben citant fonts similars, però afegeixen informació addicional:

1 comentari:

Anònim ha dit...

És "fantàstic", o sigui que si hi ha molta contaminació millor deixar la bici a casa i moure's en cotxe, ¿no? És broma, he, he...