9.2.11

La bici plegable al bus?

Alguna vegada ja us he explicat que he pujant la bici a l'autobús sense problemes, però gràcies a un comentari d'aquest apunt m'han fet arribar aquesta carta al director (El Periódico 5/2/2011) on una persona ha tingut problemes per pujar una bici plegable en un autobús de TMB a Barcelona.

La normativa no permet pujar bicis, però si que permet equipatges de 100 x 60 x 25 cm o sigui que crec que s'hauria de permetre pujar bicicletes plegables tal i com permet Renfe. En el cas de Renfe ho va explicitar dient que les bicicletes plegables es consideren equipatge de manera que cap interventor amb un excés de zel posés traves i a més a més va deixar a criteri dels interventors permetre o no bicicletes en horaris o trens on està prohibit si no molestaven a la resta de passatgers.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina vergonya les normatives de TMB! Està clar que hi ha alguns conductors de bus que no saben fer la "vista grossa"... deuen ser els mateixos que s'apropen a la cotxera de TMB de Bellvitge en el seu cotxe particular quan tenen accés gratuït i il.limitat a tots els transports públics que, a més, tenen parada just a la porta!.

Nuresma ha dit...

Nosaltres vam intentar pujar a un autobús públic (que no era de TMB sinó d'una companyia de la província de Girona)i ens va passar el mateix. No ens van deixar pujar la brompton. Ens van dir que per normativa havia d'anar dins una bossa o maleta o que sinó la podíem posar al portaequipatges (que obren a les parades de tal manera que el primer que passa te la pot robar). Vam haver de canviar de plans i anar en cotxe.

Anònim ha dit...

A mi m'ha passat avui i m'he negat a baixar perque es un equipatge de ma.punt.

Carlos Garcia Gago ha dit...

bon dia,
per sort ja ha canviat la normativa.
http://www.tmb.cat/es/preguntes-frequents/-/categoria/PREGUNTAS-CAT5