3.4.12

Bicicleta "Órbita Classic"

Fa temps que veig una bici clàssica, de ciutat, que m'agrada, però he estat incapaç de llegir la marca fins que no m'hi he acostat força i és que el model classic de la casa portuguesa Bicicletas Órbita utilitza un tipus de lletra diferent que la resta de models de la companyia.

Entrant en matèria, la bici és senzilla i econòmica, però el disseny clàssic és molt elegant i té tots els elements indispensables per la ciutat. En fabriquen una variant amb barra alta i una en barra baixa i també es pot escollir entre un sol pinyó o un senzill canvi de 6 velocitats. Els llums funcionen amb una dinamo tradicional muntada sobre la roda de darrere.
Llegeixo a CicloClasic.es que és una marca portuguesa amb força reputació a Europa per la seva fiabilitat i que les bicis del bicing de Lyon són d'una UTE on aquesta companyia participa.

Què li falta a la bici? Unes quantes coses perquè ja us he dit que és molt senzilleta, però per exemple per Europa seria interessant que portés una tanca per bloquejar la roda de darrere i jo també afegiria l'opció de la dinamo de boixa i el canvi intern (vegeu aquest apunt sobre bicis amb canvi intern).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta bici la pots trobar a una tenda de Sants, concretament a www.bicimetrobike.es que segur que les lloguen.