12.4.06

Rutes cicloturistes per Catalunya

Aquesta pàgina ja no es manté, les rutes de cicloturisme ara estan a:

Algunes idees per fer rutes de cicloturisme (entès com a turisme en bicicleta) per Catalunya d'un o més dies, més o menys ordenades per zones:

Última actualització: setembre de 2012.
 
Aquesta pàgina ja no es manté, les rutes de cicloturisme ara estan a:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

buenas tardes, soy muy aficionada al ciclismo de carretera, alguien podría indicarme que ruta seguir este verano para ir de Girona a la pobla de segur?
Gracias

Anònim ha dit...

En general hauries de seguir la N-260 d'Olot a la Pobla de Segur. En alguns punts potser hi ha algunes alternatives...

Anònim ha dit...

Tot depén una mica de quin tipus de recorregut prefereixes, més pirinenc o millor intentar no pujar grans ports, en funcio d'això has de triar el camí

Anònim ha dit...

para aficionada al ciclismo de carretera, yo tambien voy a hacer esta ruta, permites compañia?...gracias.....y no temas estoy en forma, con entreno diario.

Anònim ha dit...

El proper dia 5 de juliol vull pujar a Montserrat en bicicleta. Vinc de Sant Vicents de Castellet fins a Monistrol per carretera però, algú sabria dir-me com puc evitar el Tunel de la Bauma ? És molt estret i amb força circulació de vehicles pesats. Moltes gràcies.

Joan Durban.

Anònim ha dit...

No ho conec gaire, però mirant al Google Maps sembla que pots anar fins a Castellbell per carrers d'urbanitzacions... Després pots continuar fins a Monistrol per aquell cantó del riu i creuar pel pont de Monistrol.

Amb aquesta ruta, sembla però potser fas una mica més de volta, però també sembla molt més tranquil·la.