13.11.06

Modificacions a l'ordenança de circulació

Veig que en Marc Belzunces ha tingut més sort que jo i en el seu bloc publica un enllaç a a un dossier de premsa de l'ajuntament on es poden trobar les modificacions de l'ordenança de circulació.

Llegint alguns diaris aquest cap de setmana feien algunes reflexions sobre l'aplicació, en concret pel fet de que hi hagin 5.600 aparcaments per a bicicletes i 40.000 bicicletes circulant cada dia. També que les multes puguin sobrepassar el preu de la bicicleta o com em sembla que ja he comentat altres vegades, si la grua retira la bicicleta com sap l'usuari que li han retirat? com s'identifica la bici? podrà demostrar la propietat? continuarà pagant el mateix preu de retirada del dipòsit que una moto?

En general, pel que he llegit l'ordenança em sembla força adequada, a veure si amb les al·legacions s'arreglen aquestes incongruències o com deia un columnista de no recordo quin diari, per què regular tant si després no es compleix? i és que les ordenances crec que són unes de les lleis que menys es compleixen i en algunes de les disposicions d'aquesta ordenança semblen fetes per no complir-se o per que un municipal les interpreti com cregui.