20.7.11

Els talls de rodalies no tenen servei alternatiu per a bicicletes

Com probablement heu sentit, del 4 al 27 d'agost les vies de tren entre Sants i les estacions de l'Hospitalet i Bellvitge quedaran tallades. Això afectarà totes les línies de tren de rodalies i llarga distància que van cap al Baix Llobregat i cap al sud de Barcelona.

Hi haurà un servei alternatiu amb bussos que augmentarà el trajecte en 20 minuts de mitjana, però normalment aquests serveis no accepten bicicletes. Pels trens de major distància, es desviaran pel Vallès i Vilafranca allargant el trajecte uns 45 minuts i en aquest entenc que s'acceptaran bicicletes en les mateixes condicions que fins ara.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no s'accepta, amb el mateix bitllet de rodalies podreu accedir al Metro que a l'agost es pot portar la bici a qualsevol hora del servei, per anar a Bellvitge poder Agafar L3/FGC i per l'Hospitalet podeu agafar L1 a Hostafrancs o Pl.Sants, recomano Hostafrancs ja que te ascensor i esta mes a prop de la estació de sants. espero que os hagi ajudat.

Genis ha dit...

A mi em va passar això a la línia de tren de Puigcerdà. Vaig pujar a Campdevànol. En el tram de tren en direcció a Ripoll es va avisar que havíem de baixar a Ripoll i de Ripoll aniríem fins a St Quirze de Besora en autobús (entre Ripoll i St Quirze de Besora s'havia tirat una persona a la via).
En arribar a Ripoll no vaig poder entrar amb la bici a l'autobús. Cap problema, vaig marxar en bici cap a Sant Quirze de Besora. A l'alçada de la depuradora vaig trobar un senyal de prohibició de pas per a les bicicletes doncs començava una autovia.
Estava incomunicat, sense poder agafar el tren i tampoc podent anar en bici per la senyal de prohibició. Solució: vaig decidir tornar cap a Ripoll i anar als mossos perquè em donguéssin una solució. En arribar a Ripoll ja es va restablir el servei de trens.