12.7.11

Apagar el motor i l'aire acondicionat?

Quan l'altre dia us parlava de que caldria apagar el motor dels cotxes per aturades de més d'un minut no vaig comentar el tema dels aires condicionats dels cotxes. Tenint engegat el motor i l'aire i estant parats, acabem empassant-nos els nostres propis fums. Millor una ombra, un para-sol al parabrisa i les finestres obertes.

Ara a l'estiu, a la sortida de Sants Estació (a la plaça Joan Peiró) podeu trobar aquesta pila de taxis esperant, molts d'ells, amb el motor en marxa per tenir l'aire condicionat també en funcionament.

2 comentaris:

Carles ha dit...

Aquest és el tipus de comportament que s'ha de perseguir (el dels taxistes que comentes, per exemple), i no fomentar mesures absurdes com que els cotxes de més de 10 anys no puguin accedir a la ciutat... Els autobusos de TMB també ho fan molt sovint i això contradiu la publicitat tan generosa que fan sobre les seves reduïdes emissions de CO2.

CICLISMO NINJA ha dit...

Vivimos en la opulencia del palurdo como vender mas cocinas vitrocerámicas porq son mas fáciles de limpiar!!! Qué gasto energético y de nucleares propician el tener q limpiar un pooc mas??? LA ESTUPIDEZ HUMANA!!!