11.7.11

Agafeu una ruta alternativa!

Quan fa un any parlava de Rutes alternatives a ciutat em referia justament a la imatge de la dreta. Us explicava que veig ciclistes, corredors i vianants agafant aquesta forta pujada que té almenys un parell d'alternatives. Us en torno a parlar senzillament perquè li he pogut fer una foto on es veu bé que puja. El sol de justícia us l'haureu d'imaginar perquè feia núvol, però ja veieu que no hi ha arbres.

Almenys pel cas de la bici, val la pena fer 1 km més que haver de suar per pujar-ho i a més empassar-se tot el fum dels cotxes que pugen revolucionats o les partícules dels frens dels que baixen.

2 comentaris:

Ernest ha dit...

Aquest post m'ha fet pensar en San Francisco. Fa just un any que una bona amiga va anar-hi de vacances i em va portar un mapa de carrils bicicleta. La ciutat de San Francisco és famosa per les seves rampes fortes.
En el mapa apareixen els carrers marcats en codis de colors segons els % de pendent dividits en quatre grups, de 0 fins a 18% de pendent!!!. Amb el mapa a les mans pots triar la teva ruta per tal de no patir. Penso que és una bona idea.

D'aquest tema també en parla en David Byrne en el seu llibre "Diario de Bicicleta".

Bici-Vici ha dit...

Interessant!
Ara ho he vist en aquest plànol.