18.7.13

Aquest estiu, vacances a Catalunya!

Bicicleta i manta!
És un bon moment per fer vacances a Catalunya. Surt més barat i la nostra despesa repercuteix en l'economia local. A més, pot ser una oportunitat per conèixer zones poc conegudes i concorregudes, com per exemple, alguns dels macisos del prepirineu català.

Fer rutes a peu o en bici pot ser també una alternativa turística amb un cost moderat i si no ho hem fet mai, acostuma a ser una experiència inoblidable, tant sols, com en grup, en parella o en família.

Des d'aquest bloc i a través de les xarxes socials us he anat informant de noves rutes que van apareixent per moltes zones de catalunya. Des dels clàssics senders GR a les rutes entre refugis pels parcs naturals catalans passant per multitud de rutes dinamitzades per empreses, particulars i consorcis de turisme. Segur que entre tota la varietat existent trobeu la ruta que s'adequa a les vostres necessitats!

I si voleu, us podeu fer la ruta a mida, combinant zones i rutes existents (per exemple les vies verdes). Com ja sabeu si sou lectors d'aquest blog, per aquí trobareu molta informació que us pot ajudar en el vostre viatge, per començar potser les ressenyes de rutes en bici i a peu, bon Viatge!