23.11.13

Rivel: bicicletes holandeses posades al dia

Com ha de ser una bicicleta urbana? Des d'aquest blog ja fa temps que destaco els models que inclouen una sèrie d'elements o accessoris que, valgui la redundància, no han de ser pas accessoris, sinó imprescindibles!

Rivel és un fabricant holandès de bicicletes que podríem dir que fa bicicletes holandeses, perquè la majoria de les seves bicis són urbanes i amb un manillar corbat molt europeu, però també podríem dir que fa bicis urbanes amb tot el que cal per anar per les ciutats: parafangs, tanca fixada al quadre anti-robatori, protector de cadena, porta-equipatges, canvis interns i posició de pedaleig còmode. A més a més, segons el model, trobem també il·luminació amb dinamo de boixa i cavallet per mantenir la bici dreta.

A les fotografies, podeu veure 3 models urbans. La primera bici amb una equipament molt complet i l'última especialitzada en càrrega de mercaderies. Totes porten canvis interns, parafangs, protector de cadena, tanca de quadre, seient còmode i algun tipus de porta-equipatge.

Rivel també té models elèctrics, bicis més d'oci, altres més clàssiques o fins i tot una plegable. Actualment, no he trobat un distribuïdor proper, crec que n'hi havia hagut.