13.4.11

A la piscina i al gimnàs en bici

Al Club Natació Terrassa han fet alguns passos per promocionar la mobilitat sostenible. Han instal·lat per exemple, un tancat amb accés amb targeta per aparcar les bicicletes en detectar que l'aparcament existent era considerat poc segur pels usuaris.



Vegeu també:

2 comentaris:

Ernest ha dit...

No se si te molt a veure, però jo el passat divendres vaig anar a la nova biblioteca de Mirasol (Sant Cugat) amb la meva bicicleta plegable. Hi vaig entrar, i quant estava per dins de la biblioteca amb la meva bici totalment plegada arrossegant-la per les rodetes, em va venir una noia que hi treballava i em va dir que tenien un armari especial per guardar les bicicletes plegables. Total, que vaig guardar la meva bicicleta a dins un armari amb clau i gratis. Fantàstic!!
Mica en mica. :-)
Per la biblioteca de Sant Cugat sempre em moc amb la bici plegada per dins sense gaires problemes (tot s'ha de dir), i no molesto a ningú i ningú em diu mai res.

Bici-Vici ha dit...

Jo també conec algun cas en que enlloc de prohibir l'entrada de bicicletes plegables han mirat preus per instal·lar armaris específics...