21.11.11

El regidor de Via Pública de Castelldefels es justifica

Avui a la Vanguardia el segon tinent d´alcalde de Castelldefels i regidor de Governació i Via Pública, David Solé Gimeno, justifica l'eliminació del carril bici. Ho trobareu a la secció de Cartes dels lectors i es contraposa un carta crítica amb l'eliminació. Un extracte del que diu el regidor:
[...]La principal motivació és garantir la seguretat de ciclistes i conductors i evitar la congestió de vehicles, ja que el fet de discórrer paral·lel al carril de circulació pot motivar accidents. Des que es va col·locar fa un any al passeig Marítim, s´ha observat que és perillós ja que provoca invasions de l´espai dedicat als ciclistes per part dels vehicles. A més, els camions també l´envaeixen amb els seus remolcs i s´ha vist que molts vehicles estacionats a primera línia de platja envaeixen el carril bici en les maniobres d´aparcament o sortida. D´altra banda, els autobusos i autocars no poden aturar-se en cap punt, de manera que ho fan sobre el propi carril bici i s´ha detectat que els vehicles d´urgències no poden circular amb la rapidesa desitjada per les retencions que provoca aquesta situació.
I la millor solució és treure el carril bici? Que posessin aparcaments per autocars, que modifiquessin les places d'aparcament, que posessin senyalització, que posessin reductors de velocitat... i que no em vingui amb el rollo de les ambulàncies, que quan hi ha col·lapse també hi ha ha la creu roja a la platja amb el seu tot terreny.

De solucions n'hi havia, només calia voluntat de cercar-les. La carbassa que se la parteixin a mitges el senyor Solé i el senyor Reyes!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno no hay que quejarse, lo han hecho por nuestra propia seguridad. Esto es el principio, en Barcelona también se quieren 'modificar' muchos carriles para nuestra 'seguridad'.

Anònim ha dit...

http://www.lavanguardia.com/participacion/cartas/20111121/54238394458/passeig-maritim-sense-bicis.html

nuresma ha dit...

http://blogs.elpais.com/love-bicis/2011/11/peligro-carril-bici.html
<< Pel que diu en aquest article, aquesta és una pràctica extesa entre els polítics del partit que ha guanyat les eleccions espanyoles..