5.11.11

Mini llum amb 2 LEDs i piles de botó

Últimament he vist aquests llums tant petits amb 2 LEDs blancs per davant o en 2 LEDs vermells per darrera la bici. Sembla pràctic de posar i treure, però no m'agraden perquè porten piles de botó no recarregables i que normalment són més contaminants.

La gent que en té em diuen que no duren molt i les piles de botó no són precisament barates. Aquest llum porta 2 piles de botó CR2032 que acostumen a costar uns 3€ la unitat i que tenen una capacitat unes 10 vegades inferior a la d'una pila AA.

Són llums barats, però acaben sortint cars perquè surt més a compte comprar un llums nous amb les piles incloses que comprar noves piles. Un model de consum insostenible.

6 comentaris:

Albert ha dit...

Precisament per les piles és que encara no he comprat un llum d'aquests. És veritat que són molt cares i duren poc. És una llàstima perquè aquests llums per a la ciutat van molt bé i fa temps que vaig darrere d'un. Espero que en treguin un amb AAA aviat...

Quel ha dit...

I la goma no dura gaire tampoc...

Ernest ha dit...

Si aquestes llums porten piles AAA ja no seran tan petites, no hi ha volta de full.
Ara jo tampoc en gasto. Millors les llums amb AAA.
Fa temps en tenia però tal com dieu tots les piles són molt cares i poc sostenibles.

Bici-Vici ha dit...

És veritat això de la goma, és silicona i s'acaba trencant i com que ens fa mandra i no sabem on tenim el tiquet no reclamem ni la garantia, perquè no crec que durin 2 anys.

Jo faig servir llums amb AAA i algun de frontal amb AA. Quan s'acaben les piles d'origen hi poso recarregables i en algun cas encara no s'han acabat les piles d'origen...

Anònim ha dit...

Doncs sí, és molt insostenible. A part de les piles, un altre problema que hi veig és la poca qualitat dels LEDs. Els que són tan barats no arriben a durar les hores que duren els bons (és a dir, també poc sostenible per aquests costat).

Rodacorriols ha dit...

Hola, Si que son poc sostenibles surten cars.

N'Hi ha uns de millors uns models amb bateries i sistema de carrega per l'USB de l'ordenador.

Jo tinc el http://goo.gl/3H0WI i em dura tota la setmana fen cada dia una hora de bici per la ciutat.

Un altre marca i model son els Knog http://goo.gl/ex9LO

Salut i pedals!