10.11.11

Diumenge vine a l'enterrament del carril bici de Castelldefels

Aquest proper diumenge enterrem el carril bici del passeig marítim de Castelldefels que l'Alcalde d'aquesta ciutat ha decidit suprimir.

Ja n'he parlat extensament aquí per última vegada (i pel Twitter diverses vegades @bicivici o #Castelldefels), va costar un 300.000 Euros i estava molt ben fet: adossat al passeig, damunt de la calçada, segregat de la resta de vehicles, llarg i continuu i enllaçat amb el passeig de Gavà, amb l'avinguda del Canal Olímpic, etc...

Ara l'Alcalde de Castelldefels ha decidit suprimir-lo al·legant que era perillós i que causava un col·lapse circulatori. No tornaré a rebatre aquests estúpids i demagògics arguments. El cost de desmuntatge és de 23.600 Euros que s'hauran de sumar amb el cost que suposi la construcció algun dia d'un nou carril.

A la foto adjunta podeu veure el carril en les seves últimes hores, sense separadors de cautxú que el protegeixin dels cotxes, però, això sí, amb l'habitual col·lapse circulatori!!!

Diumenge vinent li podem dir l'últim adéu: Enterrament del carril bici de Castelldefels

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ayer pasé, está totalmente desmantelado, ahora por la acera porq acostumbrado al carril bici ahora me da palo ir por la carretera... coincide con la Barcelona-Sitges, si lo hiciérais mas pronto se podría haber combinado pata asistir toda la comitiva pero a las 12 estaremos todos en Sitges... qué pena!!!! habría q hacer algo con el ayutamiento de Castelldefels y bombardearle el correo electrónico, hacer + actos y q no se vayan de rositas!!! Si sabesi algo dadme el toque... D.E.P.

Anònim ha dit...

És una molt bona inciciativa! Nosaltres tenim un mercat d'intercanvi i tampoc podrem venir, però us enviem suport moral! Espero que sigui un èxit!
I com diu el Manolo, si es poden fer encara més actes, doncs millor.

Bici-Vici ha dit...

Em sembla que tindrem molts suports morals... Amb la Barcelona-Sitges i la Cycle Chic de Sant Joan Despí...

Manoloa: ja he vist que no queda res del carril. He fet un nou apunt al bloc.