22.11.11

Recull de llocs de Barcelona on no deixen entrar amb una Brompton

S'ha creat una pàgina tipus wiki que recull els llocs de Barcelona on deixen i on no deixen entrar amb un bicicleta plegable Brompton: Wiki Brompton BCN

Com ja sabeu entrar amb una bicicleta en un establiment no sempre és fàcil, però si aquesta és plegable i és tant petita com una Brompton, no hi hauria d'haver problema, perquè més que una bici, portem senzillament un paquet. Però hi ha molts conserges i personal de seguretat que per decisió pròpia o per una directiva que reben, diuen bicis no i tant se val sí és una bici de 1'80m o una plegable plegada!

Quan no esteu disposat a lligar la vostra plegable al carrer val la pena anar informat del que us trobareu! Col·laboreu vosaltres també i aneu a Wiki Brompton BCN i expliqueu-nos on No heu pogut accedir i on sí.

2 comentaris:

nuresma ha dit...

Realment molt interessant! Espero que vagi augmentant la informació. Jo no puc ajudar gaire ja que vaig molt poc a bcn. Sempre m'ha sorprès veure bromptons aparcades al carrer (sembla que fagi mal al cor), però és clar a vegades deu ser la única solució que troba la gent.

nuresma ha dit...

Per cert, on sí que he tingut problemes vàries vegades és en autobusos. En molts casos si portes la bici tapada (amb la bossa de viatge de brompton, per exemple) te la deixen pujar. Malgrat tot la normativa és poc concreta i acaba deixant la decisió final al conductor.