19.3.13

Característiques avançades del MyTracks

Des de que vaig fer un apunt introductori del MyTracks, l'aplicació per a mòbils Android ha tret noves versions i jo he entrat més a fons en les configuracions avançades de l'aplicació. Així doncs, he decidit publicar un nou apunt amb més detalls de l'aplicació que complementin l'apunt original.

Tracks amb colors segons la velocitat

A la configuració, si anem a l'apartat "Mapa", trobem l'opció de que els tracks en surtin de colors segons la nostra velocitat. Podem especificar uns llindars estàtics (especificar una velocitat llintar) o dinàmics (especificar un percentatge de variació de la velocitat).

Notificacions per veu

A l'apartat "Enregistrament" tenim l'opció d'especificar cada quan volem rebre una notificació de veu. En corredors, és pràctic posar-ho cada km per saber el ritme que portem, però de moment la informació que ens dóna del MyTracks no és gaire configurable i a més a més la veu és únicament en anglès.

En aquest mateix apartat, també podem configurar cada quan volem marcar en el mapa els punts parcials de manera que després tinguem encara més informació de la ruta. Jo aquí també ho faig cada km. Podríem dir que es pot usar per tenir el temps de volta.


Moltes altres opcions

Si xafardegeu les configuracions de l'aplicació veureu que podeu fer un munt de coses més, per exemple:
  • Seleccionar unitats de mesura i quin paràmetres es visualitzen a les estadístiques o als gràfics
  • Sincronitzar amb Google Drive i dir si els mapes són públics o privats.
  • Usar sensors externs
  • Veure les estadístiques globals  (distància total recorreguda, velocitat mitjana, etc.)
Vegeu també: