12.6.08

Adjudicades les obres de la via verda entre Palamós i Palafrugell

Llegeixo que s'han ajudicat les obres de la via verda entre Palamós i Palafrugell. Es tracta d'un tram de 6 Km entre aquestes dues poblacions que tindrà una amplada variable entre 2 i 5 metres, alguns ponts i una passarel·la de fusta de 14 metres damunt de la riera d'Aubi. Les obres s'iniciaran aquest estiu i podrien estar acabades a finals d'any.

3 comentaris:

Francesc Pruneda ha dit...

doncs es pot dir que ha estat una gran merda amb totes les lletres: expropiacions d'urgència, cap consulta las afectats, falta de periode de alegacions... per a fer un camí que ja existeix! Quines ganes de gastar-se els milions.

SALVEM EL CRIT ha dit...

Aquest tram serà de tot menys una VIA VERDA, ja que no s'ha tingut en comte els danys paisatgístics ni l'opinió i alternatives proposades pels veins. Si no volien aprofitar els camins existents almenys podrien haver aprofitat per construir la via verda al costat del camí ral entre Palamós i Palafrugell. Però sembla que a algú només l'interessa moure molts diners i sortir a la foto.

Anònim ha dit...

Serà un carril bici polític, a pocs metres de camins ja integrats i coneguts per tothom, amb senyalització i restringint el pas potser hauria estat millor i diferent.l