26.6.08

Nou carril bici al Passeig Marítim de Gavà

Fa uns dies criticava un tram del nou carril bici del passeig marítim de Gavà. Ara l'he pogut recórrer tot sencer i veig que el tram més proper a Castelldefels, el que us comentava, és el que pitjor resolt està (vegeu les dues primeres fotos).

També he vist que la connexió dels dos trams de passeig marítim està en construcció i que per tant aviat ja no caldrà fer la volta pel primer carrer paral·lel a la costa (ja no caldrà anar pel tram de passeig de la tercera foto...).

La continuació del passeig en direcció Barcelona està millor resolta ja que el carril va pel cantó de mar i es deixa més espai per a vianants, bancs i altres.

Així doncs, ens trobem amb un carril bici marcat amb pintura sobre un passeig marítim que té unes puntes d'ocupació molt concretes i uns usos molt diversos (patinadors, famílies, nens que aprenen a anar en bici...). Tot i que marcar el carril no solucionarà els problemes de convivència dels moments de més de densitat sí que pot ajudar a ordenar millor la convivència. Tot i així, la poca amplada per a vianants és un problema i a més a més s'aguditza en el tram de passeig més proper a Castelldefels on el carril separa dos espais per a vianants.