5.7.12

Les noves bicis urbanes de Rabasa

Com ja deveu saber si m'heu anat seguint pel Twitter, Rabasa torna, i ho fa amb una nova bici urbana diferent, amb roda petita de 20", amb un toc vintage, un toc de bici plegable, però amb un quadre que sembla donar-li la rigidesa necessària per donar-li velocitat sobre l'asfalt.

La Rabasa Nova s'ofereix en 3 acabats: street, pro i plus. Totes 3 tenen la mateixa geometria proporcionada per un quadre i una forquilla d'acer al cromomolibdè (Cromoly) i amb tiges, llandes, potència i manillar d'alumini. Sembla que es poden demanar diversos acabats del quadre i que en un futur també es podran triar els components.

Les diferències:
  • L'Street té el preu més ajustat (650€), sembla que porta una sola velocitat i una roda d'1,95" d'amplada. No em queda clar si pot anar en pinyó fix.
  • La Pro és la pensada per anar en pinyó fix, porta pedals amb corretges i la roda més ampla de tota la gama, de 2,10". El preu 695€.
  • La Plus porta un canvi intern de 3 velocitats i una roda més ràpida d'1,75". El preu és de 750€.
De moment es poden reservar. Diuen que ja hi han comandes des del Japó on es van filtrar unes fotos a través del Twitter.
Qui en parla?

1 comentari:

x.s. ha dit...

Felicitar a la gent de Rabasa. Això si, segueixo sense entendre ni creure que els preus al que es venen aquest tipus de bicicletes sigui justificat. El fashionisme mata la diversió i la pluralitat del ciclisme.