9.7.12

Reflexions sobre la bici i el Twitter

Ja porto cert temps pel Twitter i puc dir que s'ha convertit per a mi en una nova font d'informació molt útil i ràpida i un excel·lent complement pel bloc. Ara moltes petites informacions que m'arriben i vull difondre sense afegir contingut de collita pròpia les difonc directament pel Twitter i deixo el bloc per a continguts una mica més elaborats.

Pels que no conegueu el Twitter, podríem dir que no té res a veure amb el Facebook o qualsevol altra xarxa social, de fet sovint se'l defineix com una eina de micro-blogging, és a dir, com un bloc en petit. El missatges (tweets, tuits o piulades) són de 140 caràcters i són com petits apunts d'un bloc o també s'usen per preguntar i respondre a usuaris.

Quan em pregunten sobre el Twitter, jo el recomano, sempre dic no cal que publiquis res ni que tinguis el perfil públic, senzillament utilitza el teu perfil per seguir a gent que publiqui coses que t'interessin i fes cerques dels continguts que t'interessin.

Com ja sabeu el Twitter us permet etiquetar les vostres piulades amb unes etiquetes anomenades hashtags que comencen amb el signe "#". Etiquetar les piulades fa més fàcil que la gent pugui seguir els vostres escrits, sobretot si piuleu de temes diversos. A continuació us explico quins hashtags podeu utilitzar per escriure i seguir temes relacionats amb la bicicleta.