26.9.12

Continuen les curses de transport i la bici continua guanyant

La bici continua traient bons temps en les curses de transport on participa. A Lleida s'ha cel·lebrat la segona cursa metropolitana i des de 8 municipis propers els participants han viatjat fins a Lleida. Sembla que la bici només ha participat en una de les curses (suposo que per la distància), però ha arribat amb 7 minuts d'avantatge respecte al cotxe.

Cursa de Girona, foto de la PTP
A la cursa de Girona hi han hagut 3 itineraris, en 2 ha participat la bici i ha guanyat. Res de nou. Només destacaria que en un dels itineraris la distància era de 17 km i que s'ha utilitzat una bici de carretera, tot i així, la bici ha arribat 4 minuts abans que el cotxe.

En aquestes curses metropolitanes, un cop més, es posa de manifest la necessitat de crear carrils bici també metropolitans que interconnectin municipis. Tot i que la bici és òptima per desplaçaments de fins a uns 8 km, ho pot ser per a desplaçaments majors i els ciclistes un cop acostumats a desplaçaments curts, acostumen a trobar acceptables i convenients desplaçaments en bici bastant més llargs.