1.10.12

Monty E-50: els últims models elèctrics de Monty

Si l'altre dia vaig descobrir les elèctriques de BH, avui he volgut fer una ullada a les Monty per veure si havien fet també canvis i veig que sí.

Veig que per exemple han tret els nous models E-50 i E-49 amb canvis interns de 7 velocitats. En el cas de l'E-50 (model de la foto), la principal novetat i innovació és que la bateria va camuflada al protector de la cadena de manera que és molt discreta. En l'E-49 la bateria va al portaequipatges i així sembla que hi ha un canvi de disseny respecte models anteriors que els portaven darrera la tija del seient.

De totes maneres, no entenc com aquests nous models declaren una autonomia de només 50 km quan el model E-48 (apunt de fa 2 anys) declara una autonomia de 110 km i un temps de càrrega també inferior.

A grans trets i comparant amb BH diria que Monty ofereix bons acabats (porten més temps) i preus més ajustats, però carregadors molt més lents i autonomies una mica més baixes, segurament també més sinceres.

En tot cas, veig que aquest mercat està molt dinàmic i estem veient molts nous dissenys i força innovació. Si cliqueu a l'etiqueta bicicleta elèctrica podeu veure altres ressenyes que he anat fent.